НИТИСОУ ООД е дружество с основен предмет на дейнос -покупко-продажба на материали за плетиво и шев.

Ние сме дистрибутори на стоки с марки:

"Стенли" - българска търговска марка на прежди за ръчно плетиво, чийто състав е памук, вискоза, акрил, вълна и др. или техни смеси;

"Велбъжд" - българска търговска марка на прежди за бита и индустрията, направени от вълна, акрил и техни смеси.

"YarnArt" - турска търговска марка на прежди за ръчно плетиво - класически и ефектни с разнообразен състав.

"Искра" - българска търговска марка на пасмантерийни стоки, ластици, ширити, педелъци, шнурове, тъкани ленти и др. отличаваща се с качеството на стоките си повече30 г.

"Милена Стил" - българска търговска марка на гоблени с различна едрина- 22ct, 14ct и 11ct, разработени с мулине Ариадна или DMC.

"COLLECTION D'Art" - гръцка търговска марка на щампирани гоблени и възглавници с едрина -11ct. и 5 ct.

"Galant" - чешка търговска марка на игли за ръчен шев, произведени в Чехия, отличаващи се с висико качество и голямо разнообразие на"ушите" на иглите в зависимост от предназнаението им.

 

НОВИ ПРОДУКТИ

От ноември 2016г. сме дистрибутор на стоки с марка "Стенли".

 

От юли 2014г. предлагаме пренавиване на конци от конуси на ибришими. Предлагаме ибришими от конци с различна дебелина и състав, както и стелаж за 128 мостри по 7 бр. от всяка мостра.

                           

 

 

От средата на април 2014 г. ви предлагаме и новите гоблени на "Милена стил" включени в каталога им от 2014г., Както и гоблени-щампи с основа Аида 14ct. с приложена схема.

 

        

 

 

От края на март 2014г. ви предлагаме гоблени-щампи и възглавници за бродерия на гръцката фирма "Сollection D'Art". Сред избраните от нас модели са включени и част от новите модели от каталога от 2013г.  

 

                         

                                                                                            

Интернет магазина www.prejdiikonci.eu е собственост на юридическо лице: Нитисоу ООД / ЕИК:131299975.

В 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването на поръчката можете да върнете получената стока.Трябва да изпратите мейл на администратора на сайта  sales@prejdiikonci.eu  като упоменете причината за връщането. Paзxoдитe зa вpъщaнe нa cтoĸaтa са за сметка на потребителя.

Върнатата стока се приема, единствено при следните условия:
- стоката е в оригиналната си опаковка;
- стоката не е използвана, изцапана, повредена или с нарушен вид;

След проверка на върнатата стока, ще получите писмено съгласие за връщане на платената от Вас сума. Сумите се връщат в 7 (седем) дневен срок.