Изпълнява поръчки на стойност по-големи от 20 лв ., Като доставката им се осъществява чрез куриерска фирма.
- За да направите поръчка, не е задължително да се регистрирате. Ако изберете продукт трябва да използвате бутона "ПОРЪЧИЙ", след това ако желаете да поръчате повече от 1 бр. от него трябва да въведете желаното количество и да използвате бутона "ЗАПАСИ КОЛИЧЕСТВОТО", ако не направите това, продължете с бутона "Продължи да пазаруваш" или "Поръчай", тогава в поръчката ще бъде отбелязано автоматично количество от 1 бр., ако   желаете да поръчате и друг продукт използвайте бутона "ПРОДЪЛЖИ ДА ПАЗАРУВАШ" и продължете с избора на следваща продукт и количество, а ако не искате да поръчате друг продукт, използвайте бутона "Поръчай". След това, ако сте направили регистрация в нашия сайт, въведете имейл и парола и използвайте бутона,ако нямате регистрация в сайта ни, използвайте бутона "Продължи без регистрация". След това трябва да въведете данните в полетата за получателя и мястото за получаване на пратката, съдържаща поръчката ви. В случай, че желаете да получите пратката си на посочения от вас адрес, имайте предвид, че срокът за доставка е съответно един или два дни след предаването на куриера),  ако желаете да я получите в офис на куриера, това ще стане на следващия ден след предаването й на куриер и срещу по-малка цена, като нямате ангажимент през деня да чакате пристигането на куриера, а можете да посетите неговия офис в удобно за вас време. Желанието за получаване на пратката в офиса на куриера може да отбележи, като вместо вашия адрес посочете куриерската фирма, град и адрес или име на офиса й или ако сте въвели ваш адрес, а желаете доставка до офис на куриера може в "Забележки" да посочите куриерската фирма, град и офиса й.
-Препоръчваме доставка до най-близкия до вас офис на куриерската фирма "Еконт", тъй като има офиси близо до магазините ни и по този начин се намаляват транспортните разходи за вас. 
-Срокът за доставка е 1 работен ден от предаването на пратката в офиса на куриера, а за населените места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на съответното населено място.
Цена на доставка на пратка с тегло:
-1-2 кг. и наложен платеж до 20 лв е на стойност около 5-6 лв. 
-2-3 кг. и наложен платеж до 100 лв е на стойност около 7-8 лв. 
-Ако сте направили поръчка, ще получите съобщение за приемането й. В случай, че не сте получили пратката в срок от 3 дни от датата на поръчката, най-вероятно поръчката ви е била отказана поради недостиг на минималната стойност за това, а именно 20 лв.
Ако не можете да направите поръчка чрез формата за заявка или чрез писмо до електронната ни поща, можете да се свържете с нас на указаните телефони.